Om å fotografere bryllup


Som bryllupsfotograf ønsker jeg å dele noen ord om min tilnærming til å fotografere deres store dag, og om vi er en god match. Du kan lese mer om meg her


En av de tingene jeg virkelig setter pris på er å fotografere par som ikke tar seg selv for høytidelige. Jeg elsker når dere er med på en utfordring, er åpne for lek og er klare for å skape unike og levende bilder sammen. Jeg tror at ekte magi skjer når dere er dere selv, fulle av liv og glede.


For meg er bryllupsfotografering et felles prosjekt. Vi er sammen om å skape magiske bilder som vil fange essensen av deres kjærlighetshistorie. Jeg er der for å veilede dere, men også for å la deres unike personligheter skinne gjennom i bildene. Jeg ønsker å fange de øyeblikkene som er ekte og autentiske, og som vil gi dere minner fulle av glede og kjærlighet.Jeg tror at de beste bildene oppstår når dere føler dere komfortable og tillitsfulle. Derfor er det viktig for meg å skape en avslappet atmosfære hvor dere kan være dere selv og nyte hvert øyeblikk sammen. Jeg vil gjerne bli kjent med dere som par, høre deres historie og forstå deres visjoner og ønsker for bryllupsbildene. Mange kan synes det er uvant å bli fotografert, derfor er det veldig fint å møtes i forkant av bryllupet for en uformell fotoseanse i noen fine omgivelser. Da går mange inn i bryllupsdagen uten noen bekymring for fotograferingen.Sammen vil vi skape en unik og personlig samling av bilder som dere vil sette pris på i mange år fremover. Jeg håper å fange de øyeblikkene som får dere til å le høyt, smile til dere får vondt i kinnene og felle en tåre eller tre.


Jeg er veldig glad for å være en del av deres reise og for å kunne fange de små og store øyeblikkene gjennom dagen som er deres historie, venner og familie. Vær trygge på at jeg vil være der, klar til å forevige smilene, tårer av glede og hjertefylte øyeblikk gjennom dagen.


Takk for at dere har vurdert meg som deres bryllupsfotograf, og ønsker du å lese mer om meg kan du gjøre det her