Om meg


Jeg har en stor lidenskap for fotografering og å yte god service for mennesker. Å fange de betydningsfulle øyeblikkene i en av de mest minneverdige dagene i folks liv er noe jeg virkelig setter pris på. Det er både en ærefull oppgave og en kilde til personlig mestring og glede. Jeg tror det er viktig at dere finner en fotograf med en stil dere liker og som dere har god kjemi med. For at dere skal få et inntrykk av om vi passer sammen, vil jeg gjerne dele litt om meg selv her.


Jeg bor på Bøler i Oslo sammen med min kone Eline, vår halvannet år gamle sønn Iver, og vår spanske vannhund, Ulla. Vi bor rett ved skogen, og jeg er veldig glad i å være i naturen, det er der jeg finner inspirasjon og ny energi. Interessen for fotografering har jeg hatt siden jeg var tenåring, og for fem år siden tok jeg steget og fotograferte mitt første bryllup. Selv om bryllupsfotografering ikke er min heltidsjobb - noe jeg gjerne skulle ønske det var - jobber jeg som ingeniør ved siden av fotograferingen.


Det jeg liker best er å tilbringe tid sammen med familien min. Å være aktiv ute i naturen gir meg stor glede, enten det er å ta en forfriskende svømmetur eller løpe rundt i skog og mark. Jeg liker også å utfordre meg selv med både isbading, fasting eller sette vanskelige mål som å løpe maraton under tre timer (noe jeg klarte i 2019). Selvfølgelig unner jeg meg også livets små gleder, som å nyte et stort glass rødvin, kose meg med sjokolade eller slappe av med en god serie.


Jeg håper denne korte introduksjonen gir dere et inntrykk av hvem jeg er både som person og som fotograf. Jeg ser frem til å møte dere og diskutere hvordan jeg kan fange de spesielle øyeblikkene på deres store dag på en unik og minneverdig måte på deres premisser.


Her kan du lese mer om det å velge meg som fotograf