top of page

Om fotograferingen

Som bryllupsfotograf for deres er det viktig for meg at det er dere som skal eie dagen. Ting skal skje på deres premisser og jeg vil at når dere ser på bildene vil dere tenke at «Ja, det er slik det føltes, dette er oss, for en fantastisk dag det var». Det er derfor jeg tar bilder i en såkalt «dokumentarisk stil», jeg vil være tett på, det er ofte helt nødvendig, og jeg vil ta bilder av dagen hvordan den naturlig utspiller seg, uten å være en «miniregissør» med føringer og forslag gjennom dagen. Det er min oppgave å fange de små øyeblikkene, blikkene og gleden som er der naturlig. Jeg vil selvfølgelig også ta tradisjonelle bryllupsbilder og oppstilte bilder av familie og venner, det hører med!

På dagen har jeg med meg to kameraer med fastoptikk for å være fleksibel og redundant. Det er veldig viktig for meg å være godt utstyrt og kunne stole på teknikken, slik at jeg kan fokusere på å fange de viktige øyeblikkene.

 

Kjemi

Kjemien mellom brudepar og fotografen er viktig.

Å stå foran en fotograf kan være litt ubehagelig når man ikke er vant til det. Selv liker jeg ikke å bli tatt bilder av, jeg blir så selvbevisst på mange ting, spesielt de tingene jeg har litt komplekser for. Derfor er det fint med trening. I pakken for heldagsfotografering er kjærestefotografering inkludert i prisen. Det kan være en stor verdi i å kjenne fotografen litt og ha tatt bilder tidligere. Det gjør at det er en ting mindre å tenke på til bryllupet.

 

IMG_4004.jpg

Bryllupsfotograf Oslo I Fotografering bryllup 

bottom of page