Om fotograferingen

Som bryllupsfotograf for deres er det viktig for meg at det er dere som skal eie dagen. Ting skal skje på deres premisser og jeg vil at når dere ser på bildene vil dere tenke at «Ja, det er slik det føltes, dette er oss, for en fantastisk dag det var». Det er derfor jeg tar bilder i en såkalt «dokumentarisk stil», jeg vil være tett på, det er ofte helt nødvendig, og jeg vil ta bilder av dagen hvordan den naturlig utspiller seg, uten å være en «miniregissør» med føringer og forslag gjennom dagen. Det er min oppgave å fange de små øyeblikkene, blikkene og gleden som er der naturlig. Jeg vil selvfølgelig også ta tradisjonelle brudebilder og oppstilte bilder av familie og venner, det hører med!

På dagen har jeg med meg to kameraer med fastoptikk for å være fleksibel og redundant. Det er veldig viktig for meg å være godt utstyrt og kunne stole på teknikken, slik at jeg kan fokusere på å fange de viktige øyeblikkene.

 

Kjemi

Kjemien mellom brudepar og fotografen er viktig.

Å stå foran en fotograf kan være litt ubehagelig når man ikke er vant til det. Selv liker jeg ikke å bli tatt bilder av, jeg blir så selvbevisst på mange ting, spesielt de tingene jeg har litt komplekser for. Derfor er det fint med trening. For å få en god kjemi på bryllupsdagen så anbefaler jeg at vi tar et møte i forkant. Der blir vi litt kjent med hverandre og går gjennom dagen. Etter møtet så «trener» vi litt og tar noen bilder av dere, dere lærer å slappe av foran kameraet, og går inn i bryllupet med mer selvtillit. Dette har dere tross alt vært med på før, det føles ikke så rart og uvant. Bildene blir levert noen dager senere, og de kan brukes fritt, men kan være spesielt fine til en eventuell bryllupsnettside, presentasjon på bryllupsdagen og i sosiale medier.

IMG_4004.jpg

Bryllupsfotograf Oslo I Fotografering bryllup 

© 2020 AV TERJE AALRUST, OSLO

Bryllupsfotograf Oslo og østlandet

  • Facebook